De Totale Waanzin viert dertig jaar met “Hallo, owes és’t”

De Totale Waanzin blaast dertig kaarsjes uit. © RV

De Hoegaardse muziek- en koldergroep “De Totale Waanzin” viert zijn 30e jubileum-editie van het jaarlijkse ‘Armistis-Konsaar’ op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 november in ’t Paenhuys te Hoegaarden. Deze revue onder het thema “Hallo, owes és’t”, brengt een combinatie van muziek, sketches en theater, en dat alles uiteraard in het authentieke Hoegaards dialect, het ‘Ôgets’.

De Totale Waanzin zingt en speelt in een meer intieme sfeer een akoestische selectie uit hun rijke repertoire van liedjes, maar ook heel wat nieuwe nummers. Er zijn ook verrassende gastoptredens Christian Hennuy, Walter Ginckels, Fred Depré, Lien Vandeplas, Wout & Stien Vlayen en Jonathan.

Daarnaast is ook Herman Vandermeulen met zijn vernieuwde Tiense Straatmuzikanten weer van de partij, als jaarlijks eerbetoon aan vriend en muzikant Guy Puyneers, die ons veel te vroeg is ontvallen. Tussendoor zorgt Het Armistis theatergezelschap* met zijn onderkoelde sketches voor de nodige ambiance. Een aantal van de sketches werd vooraf gefilmd op locatie, terwijl de andere ‘live’ op het publiek worden losgelaten.

Dat alles resulteert opnieuw in een ‘Armistis konsaar’ met een onuitgegeven muzikaal totaal-spektakel! Om iedereen de kans te geven deze revue ‘zittend’ mee te maken, zijn er opnieuw drie voorstellingen gepland. Reserveren is absoluut nodig !

De Totale Waanzin 2024 zijn: Heidi Ickmans (trekzak), Clara Bessemans (zang), Paul Vlayen (gitaren, banjo, harmonica, zang), Michel Evers (bas), Luc Vandeplas (gitaar, Ierse fluit), Gert Depré (zang, gitaar, doedelzak), Hugo Tritsmans (drums, percussie, zang), Jan Stuerbout (accordeon, zang) en Ivan Burvenich (geluid en de techniek).

Het Armistis-theatergezelschap bestaat uit Chris Michel, Nicole Nicolaes, Erna Vanex, Jan Stuerbout, Christian Hennuy, Mats Verbaeten, Vera Dirix, Katrien Caubergs, Carla Kayaerts, Paul ‘Toets’ Thielemans, Monique Mans, Brigit Fourie, Sinne Van Herck, Rudi Kempeneers, Tom Massoels, Erik Vanoppen, Sven Stiers, Tom Groeseneken en Luc Vandeplas

Reservaties

Reserveren kan bij de leden van De Totale Waanzin, of door storting op rekening BE45 0689 3181 7389 van De Totale Waanzin, met vermelding van uw naam, het aantal plaatsen en de gekozen dag (vrijdag – zaterdag – zondag)

Contact & info

info@detotalewaanzin.be

www.detotalewaanzin.be

Luc Vandeplas 0475/36 00 43 – l.vandeplas@telenet.be

Clara Bessemans 0496/72 53 07 – clara.bessemans@gmail.com

Praktisch

De Totale Waanzin: ’Hallo, owes és’t’

’t Paenhuys – Stoopkensstraat 82B – Hoegaarden

Vrijdag 8 november – 20 uur

Zaterdag 9 november – 20 uur

Zondag 10 november – 20 uur

Voorverkoop 12 euro / kassa 15 euro

Kristien Bollen – Het Laatste Nieuws