Het Laaste Nieuws - 18 oktober 2017

REPETITIES ARMISTIS STEEDS WAANZINNIGER 

 


De toneelrepetities voor de sketches voor het Armistisconcert van de Totale Waanzin op 10 en 11 november lopen als een trein en worden steeds waanzinniger. Omdat één van de hoofdacteurs, journalist Chris Michel, weerhouden was in de Dordogne, gebeurden de repetities met Chris via Skype.
Wie trouwens naar het Armistis concert wil komen kan zich best haasten, want al drie vierde van de beschikbare plaatsen zijn uitverkocht. Info kaarten 10 euro in voorverkoop: 0496/72.53.07

Het Laatste Nieuws - 27 oktober 2017

Eerbetoon aan Guy Puyneers tijdens Armistis in Hoegaarden

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 november om 20 uur nodigt De Totale Waanzin uit op het traditioneel jaarlijks “Armistis-Konsaar”, dat plaats vindt in het Paenhuys te Hoegaarden., onder het thema 'Oowgere àj talènt II'. Daarnaast brengt De Totale Waanzin samen met Herman Vandermeulen van de Tiense Straatmuzikanten (nu ‘Ich èn éjà’) een eerbetoon aan Guy Puyneers. Op 15 oktober twee jaar geleden, werd de muzikale wereld met verstomming geslagen door het overlijden van accordeonist Guy Puyneers, hier op de foto met de Totale Waanzin. Guy Puyneers trad in veel groepen aan, maar was in de regio toch vooral bekend als accordeonist van de Tiense Straatmuzikanten. Hij kwam ook regelmatig de Waanzin versterken. Vandaar dat het de bedoeling is jaarlijks, tijdens het Armistis concert een eerbetoon aan Guy te brengen.